Ord før maten

For å fullt ut kunne nyte et thailandsk måltid er det vesentlig at en legger til side tanken om vestlig serveringsmåte, med rekkefølge på servering av retter.  Dette for å kunne nyte en variasjon av smaker i ett og samme måltid.  

 

Hos oss serveres det på thailandsk vis, det de der kaller “family style”.  Dette vil si at forrett, suppe og hovedrett vil ankomme bordet samtidig ved måltidets start, mens dessert vil bli servert etter at hovedmåltid er over. 

Denne serveringsmåten gir muligheten å nyte variasjoner både i form av smaker, sterkhetsgrad av krydder, tilberedningsmetode og nøkkelingredienser.

Det er essensielt å kunne variere mellom de forskjellige rettene, slik at hvis du har tatt en munnfull med noe som er litt sterkt kan du ta et skjeblad av en lindrende suppe.  Eller, om du vil nøytralisere din gane før du prøver en annen rett tar du litt salat for så å fortsette med en av de andre rettene du har fått servert.

Så, gi deg selv muligheten til å prøve, og å nyte, et nytt smakseventyr.  Velg noen varierte retter fra vår meny, vi er behjelpelig med å velge slik at du er sikker på at du får en god kombinasjon av smaker.

For å få et fullt måltid bør du velge minst 2- 3 retter.

 

Nivået på hvor sterk du ønsker maten kan justeres,.  Om du er i tvil, om hvor sterkt du liker det, be om en smaksprøve av curry.